Scroll Top

Ημερίδες ενημέρωσης προγράμματος Εξοικονομώ σε οικισμούς της Καβάλας

Aristi Village Tour

Ημερίδες ενημέρωσης προγράμματος Εξοικονομώ σε οικισμούς της Καβάλας

Εν όψει του νέου προγράμματος Εξοικονομώ το γραφείο μας διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικές ημερίδες σε επιλεγμένους οικισμούς του Νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα:

  • Αμισιανά,
  • Αμυγδαλεώνας,
  • Γραβούνα,
  • Νέα Καρυά,
  • Νικήσιανη,
  • Οφρύνιο

Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν κατά τον Οκτώβρη σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ωστόσο, η προθεσμία για την υποβολή σχολίων επί της προδημοσίευσης (η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις στις 26 Αυγούστου 2021 και θα τη βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου) λήγει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου εκτιμούμε ότι η οριστική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων θα καθυστερήσει.

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας για τις παροχές και τις απαιτήσεις του νέου Εξοικονομώ σας καλούμε να έρθετε να σας ενημερώσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Θα παρουσιαστούν περιπτώσεις ενεργειακής αναβάθμισης από τις κατασκευές μας, όπως επίσης και οικονομικά παραδείγματα για το κόστος των εργασιών. Στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί αρκετός χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση γύρω από το πρόγραμμα και την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών.

Οι ημερομηνίες, οι ώρες καθώς και οι χώροι διεξαγωγής των ημερίδων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Για να ενημερωθείτε μπορείτε να:

  • Αφού κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), βάζοντας το email σας στο σχετικό πεδίο κάτω από το αυτό το άρθρο, να ελέγχετε τα εισερχόμενα σας μηνύματα,
  • Επισκέπτεστε αυτό το άρθρο όπου θα προστίθενται οι σχετικές πληροφορίες,
  • Παρακολουθείστε τις δημοσιεύσεις μας στα social media: facebook και instagram 

Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς

92% επιτυχία με 80 ενταγμένες αιτήσεις στο πρόσφατο Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονομώ με υποβολές και κατασκευές σε όλους τους κύκλους από το 2011 έως και σήμερα.

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες διεργασίες: την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, τη τακτοποίηση αυθαιρεσίας, την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και έκδοση των απαιτούμενων αδειών, τη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας του προγράμματος μέχρι και την κατασκευή όλων των εργασιών – με το κλειδί στο χέρι! Αφήστε σε εμάς τον συντονισμό και την επίβλεψη των συνεργείων και παρακολουθήστε το σπίτι σας να μεταμορφώνεται!

Χρηματοδοτούμε το έργο σας

Ξεκινάμε άμεσα την κατασκευή των εργασιών σας χωρίς να επιβαρυνθείτε ολόκληρο το κόστος. Δέσμευσή μας είναι η υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής. Παρακολουθήστε μερικές από τις κατασκευές μας στα παρακάτω βίντεο.

Συμβουλή

Το γραφείο μας έχοντας υποβάλλει με επιτυχία αιτήσεις και στους 3 προηγούμενους κύκλους του Προγράμματος σας συμβουλεύει να ξεκινήσετε άμεσα την προετοιμασία του φακέλου (πριν την έναρξη των υποβολών των αιτήσεων), έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες ένταξης. Υπενθυμίζουμε, ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που, είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως, είτε δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για την ορθή υποβολή της αίτησης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2511 102 852 και 6972 585 605.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δωρεάν έγκυρη και πλήρη ενημέρωσή σας και την άμεση έναρξη προετοιμασίας του φακέλου.

Related Posts

Leave a comment