Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Από 12 Ιουλίου οι αιτήσεις

eksoikonomo-2-anamenetai

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Από 12 Ιουλίου οι αιτήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της b2green.gr, το νέο Εξοικονομώ αναμένεται να ανοίξει από τις 12 Ιουλίου ανά ομάδες περιφερειών. Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ενώ βάσει εκτιμήσεων ο οδηγός δε θα διαφοροποιηθεί ουσιαστικά σε σχέση με τον αρχικό.

Το γραφείο μας έχοντας υποβάλλει με επιτυχία το 100% των αιτήσεων που ανέλαβε στο Β’ Κύκλο του προγράμματος, σας συμβουλεύει να ξεκινήσετε την προετοιμασία του φακέλου πριν την έναρξη των υποβολών των αιτήσεων, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες ένταξης. Υπενθυμίζουμε, ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που, είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως, είτε δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για την ορθή υποβολή της αίτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την έγκυρη και πλήρη ενημέρωσή σας και την έναρξη προετοιμασίας του φακέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια (6)

ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Καλησπέρα απο Καβάλα
διπλοκατοικία ,όχι κύρια στην οποία απο το 2018 διαμένει ο υιός μου με δωρεά παραχώρηση απο την μητέρα του(η οικία είναι στο όνομα της),
μπορεί να ενταχθεί στο νέο εξοικονομώ?
ευχαριστώ

mm
ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καλημέρα, για να είναι μια κατοικία επιλέξιμη θα πρέπει να κατοικείται και να έχει δηλωθεί ως κύρια σε τουλάχιστον ένα φορολογικό έτος: 2018/2017/2016. Στην περίπτωση που η δωρεάν παραχώρηση στον υιό έγινε μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης που αφορά στο φορολογικό έτος 2017, τότε μπορεί να ενταχθεί ως ειδική περίπτωση: πρόσφατη απόκτηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2511102852, καθημερινά 08:00-16:00.

Έφη Μελισσοπουλου

Μπορώ να μπω στο πρόγραμμα εφόσον το σπίτι μου είναι με δάνειο και θέλω περίπου μία δεκαετία να το ξοφλησω;

mm
ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καλησπέρα, στο πρόγραμμα μπορείτε να ενταχθείτε είτε με τη χρήση δανείου είτε με τη χρήση δικών σας κεφαλαιών. Στην περίπτωση του δανείου η τράπεζα θα εξετάσει με βάσει το εισόδημά σας και τις πάγιες υποχρεώσεις σας (π.χ. δόση υφιστάμενου δανείου) αν μπορεί να σας χορηγήσει επιπλέον δάνειο. Εάν δε μπορέστε να πάρετε δάνειο ωστόσο μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμα με δικά σας χρήματα αναφορικά με την ιδιωτική συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε είτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2511102852 καθημερινά 09:00-15:00, είτε εάν το επιθυμείτε να ζητήσετε να σας καλέσουμε εμείς.

Χουρσουτογλου ελενη

Μπορώ να μπω σε πρόγραμμα μόνωσης ταράτσας πολυκατοικίας, ως ιδιοκτήτης του ρετιρέ;

mm
ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καλησπέρα, η θερμομόνωση της τάρατσας είναι επιλέξιμη δαπάνη. Ωστόσο θα πρέπει να πληροίτε ένα σύνολο προϋποθέσεων για να ενταχθείτε στο νέο Εξοικονομώ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή αν επιθυμείτε να σας καλέσουμε εμείς για πλήρη ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ