Σε διπλασιασμό του προϋπολογισμού για το Εξοικονομώ κατευθύνεται το ΥΠΕΝ

Σε διπλασιασμό του προϋπολογισμού για το Εξοικονομώ κατευθύνεται το ΥΠΕΝ

Διπλασιασμό του προϋπολογισμού του Εξοικονομώ ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα οι αρχικοί πόροι πρόκειται να αυξηθούν από 350 σε 700 εκ. €, λόγω υπερβάλλουσας ζήτησης αφενός, αλλά και αφετέρου για να εξυπηρετηθούν όσοι αντιμετώπισαν τα πολλαπλά τεχνικά προβλήματα του πληροφοριακού συστήματος .

Σημειώνεται ότι τις πρώτες 4 ημέρες καλύφθηκαν οι πόροι για τις περιφέρειες της Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αποτέλεσμα το σύστημα να δέχεται, αλλά να μην εγκρίνει νέες αιτήσεις. Το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό για την υποβολή νέων αιτήσεων οι οποίες θα εξυπηρετηθούν μετά από την αύξηση του προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με τον ίδιο: “Τις τρεις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας υποβλήθηκαν 20.000 αιτήσεις και εγκρίθηκαν οι 11.000“, ενώ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου 1.657 αιτήσεις έχουν εγκριθεί μέχρι στιγμής συγκεκριμένα για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το γραφείο μας έχει υποβάλλει επιτυχώς τις αιτήσεις και είναι στη διάθεσή σας για νέες υποβολές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ