Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον 2020: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις;

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον 2020: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις;

Κατόπιν της συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη και την ηγεσία του υπουργείου τον Φεβρουάριο, αναμένεται η υλοποίηση των προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες τους προσεχείς μήνες.

Το νέο Εξοικονομώ θα απευθύνεται σε πολύ ευρύτερο κοινό σε σχέση με το υφιστάμενο, καθώς σχεδιάζεται με γνώμονα τον στόχο που περιλαμβάνονται στον εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό, να αναβαθμιστούν ως το 2030 πάνω από το ένα έκτο (15%) των υφιστάμενων κτιρίων, που αντιστοιχεί σε περίπου μισό εκατομμύριο κατοικίες σε όλη την Ελλάδα. Βάσει των πρόσφατων εκτιμήσεων εκτιμάται ότι θα ανακαινίζονται κατά μέσο όρο 60.000 κτήρια ετησίως. Στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου είναι πέραν της αύξησης των κονδυλίων να δοθεί προτεραιότητα στους παλιούς αιτούντες, οι οποίοι δεν προχώρησαν σε υλοποίηση λόγω έλλειψης χρόνου και εξάντλησης πόρωνΠληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Το γραφείο μας έχοντας υποβάλλει με επιτυχία το 100% των αιτήσεων που ανέλαβε στον Α’ Κύκλο του προγράμματος, σας συμβουλεύει να ξεκινήσετε την προετοιμασία του φακέλου πριν την έναρξη των υποβολών των αιτήσεων, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες ένταξης. Υπενθυμίζουμε, ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που, είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως, είτε δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για την ορθή υποβολή της αίτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την έγκυρη και πλήρη ενημέρωσή σας και την έναρξη προετοιμασίας του φακέλου.

2 weeks ago

Το νέο Εξοικονομώ - Αυτονομώ συμφέρει περισσότερο από ποτέ! Δες στο νέο μας άρθρο όλες τις νέες αλλαγές. (link ... See more

2 weeks ago
Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Έως 85% επιδότηση

Το γραφείο μας προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών για το νέο Εξοικονομώ - Αυτονομώ. Σας προσκαλούμε στον ... See more

Όλες οι νέες αλλαγές: Τώρα συμφέρει περισσότερο από ποτέ!

1 month ago

Αύριο Τρίτη 28/07 θα μιλήσουμε για το νέο Εξοικονομώ στο Alpha Radio 88,6 στις 13:30 (Ακούστε μας εδώ: https://bit.ly/2WXi6a3) και ... See more

2 months ago
«Εξοικονομώ - Αυτονομώ»: Φωτοβολταϊκά και Έξυπνα Σπίτια;

Πολλαπλά οφέλη για όλους με το νέο Εξοικονομώ! Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν ενημέρωση! Κοινοποιήστε ... See more

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει!

3 months ago
Νέο Εξοικονομώ: Bonus 15% σε κατοικίες πριν του 1980!

Σημαντικές αλλαγές στον Γ' Κύκλο του Εξοικονομώ. Κοινοποιήστε το σε όσους ενδιαφέρονται.

Τι εξυπηρετεί και γιατί συμφέρει τους ιδιοκτήτες παλαιών κτιρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ