Τα νέα του Εξοικονομώ σήμερα

Τα νέα του Εξοικονομώ σήμερα

Με ανάρτηση στο διαδυκτιακό τόπο του προγράμματος exoikonoisi.ypen.gr στις 08/05/2018 ανακοινώθηκε η κάλυψη όλων των πόρων του προγράμματος σε όλες τις Περιφέρεις με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων. Ωστόσο, το σύστημα παραμένει ανοιχτό για την ανάκληση και εκ νέου υποβολή  των “προβληματικών” αιτήσεων, εκείνων δηλαδή που έχουν συμπληρωθεί έως ένα στάδιο, αλλά δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ενεργοποιηθεί το επόμενο βήμα στο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο θα είναι η επιλογή του τρόπου ιδίας συμμετοχής του ενδιαφερόμενου (με δικά του χρήματα ή με άτοκο δάνειο) στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, όσοι έχουν επιλέξει το άτοκο δάνειο θα περάσουν από τη διαδικασία προέγκρισης από τη Τράπεζα της επιλογής τους και μόλις τη λάβουν θα μπορούν να θέσουν την αίτησή τους «προς υπαγωγή» (όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν με δικά τους χρήματα θα μπορούν κατευθείαν να θέσουν την αίτησή τους «προς υπαγωγή»). Σημειώνεται, ότι αυτό δεν δίνει «προβάδισμα» σε όσους έχουν χρήματα, διότι οι αιτήσεις θα εξυπηρετηθούν βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου που έχουν λάβει κατά την υποβολή.

Έπειτα, το ΕΤΕΑΝ θα προχωρήσει σε έλεγχο των αιτήσεων και θα εκδώσει λίστες με τις αιτήσεις που θα έχουν ενταχθεί οριστικά στο πρόγραμμα (υπαγωγή). Μετά την οριστική υπαγωγή μπορεί να ξεκινήσει η υλοποίηση των παρεμβάσεων, για τις οποίες θα είναι βέβαιη η επιδότηση.

Το γραφείο μας έχοντας υποβάλλει το 100% των αιτήσεών του, αναλαμβάνει την κατασκευή και επίβλεψη όλων των εργασιών του προγράμματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ