Scroll Top

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ: Ξεκινάνε οι αιτήσεις!

////**** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – UPDATE ****////

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κ. Γρυλλάκη αναβάλλεται η ημερομηνία έναρξης του νέου Εξοικονομώ για τις 8 Μαρτίου. Στο μεσοδιάστημα θα αναρτηθούν ερωτοαπαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα καθώς και τα παραρτήματα του οδηγού προγράμματος.


Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι!

Μετά από μεγάλη αναμονή ανακοινώθηκε σήμερα 09/02/2018 ο επίσημος οδηγός του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ”, καθώς και η ημερομηνία έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων μέσω του www.exoikonomisi.ypen.gr

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ένταξή σας στο νέο Εξοικονομώ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση και δωρεάν αξιολόγηση.

Βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ”

Το πρόγραμμα προσφέρει επιδότηση έως 70% και μέχρι 250€/τ.μ. σε ιδιοκτήτες κατοικιών με στόχο την μείωση του επιπέδου κατανάλωσης ενέργειας και επομένως την εξοικονόμηση χρημάτων στα νοικοκυριά. Οι εργασίες που εντάσσονται αφορούν:

 • Τοποθέτηση εξωτερικής/εσωτερικής θερμομόνωσης και αντικατάσταση κεραμιδιών
 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων (πλαίσια / υαλοπίνακες).
 • Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (τέντες, στόρια, πέργκολες).
 • Αναβάθμιση συστήματος ψύξης/θέρμανσης, κλιματισμού.
 • Σύστημα παροχής ζεστού νερού χρήσης (ηλιακός θερμοσίφωνος κτλ.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και τα τελευταία σχετικά άρθρα πατήστε εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό προγράμματος στο τέλος του άρθρου.

Γιατί να κάνετε αίτηση άμεσα αν ενδιαφέρεστε;

Με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα απολαμβάνετε:

 • Εξοικονόμηση χρημάτων. Μπορείτε να επιδοτηθείτε ως και 70% για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει πως όσες εργασίες εντάξετε στο εξοικονόμηση κατ οίκον, θα τις κάνετε τελικά με το 1/3 του κόστους τους και ίσως και ακόμα λιγότερο! Επισημαίνεται πως είναι προεραιτική χρήση άτοκου δανείου για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας θα καταναλώνετε πολύ λιγότερη ενέργεια για θέρμανση και ψύξη για την παροχή ζεστού νερού και για άλλες ενεργοβόρες διαδικασίες.
 • Αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής και συνεπώς στο βιοτικό σας επίπεδο.
 • Αύξηση αξίας ενοικίασης ή μεταπώλησης του ακινήτου σας, καθώς αυτή πλέον διαμορφώνεται ΚΑΙ από την ενεργειακή κατηγορία στην οποία ανήκει (και η οποία αναγράφεται στο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης).
 • Με τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης βελτιώνονται κατά πολύ οι συνθήκες θερμικής άνεσης της οικίας του ενδιαφερόμενου (δηλ. θα επιτυγχάνονται καλύτερες συνθήκες δροσιάς το καλοκαίρι και ζέστης τον χειμώνα).

Γιατί να έρθετε σε εμάς;

 • Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την ταχύτατη υποβολή των αιτήσεων, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτή την φάση του προγράμματος, λόγω των εξαιρετικά περιορισμένων θέσεων.
 • Κατέχουμε την εμπειρία από όλες τις φάσεις του προηγούμενου Εξοικονομώ.
 • Προσφέρουμε πλήρες πακέτο υπηρεσιών (Ενεργειακός Επιθεωρητής, Σύμβουλος Έργου και Κατασκευή με δικά μας συνεργεία, εάν το επιλέξετε).

Πάνω από όλα προσφέρουμε φιλική και προσωπική υποστήριξη, σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, ώστε να καλύψουμε τις δικές του ανάγκες.

Μείνε συντονισμένος/η, θα ακολουθήσουν νέα άρθρα, βίντεο και απαντήσεις σε ερωτήσεις, ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις στα κοινωνικά μας δίκτυα Facebook & Instagram και στην ιστοσελίδα μας.

ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

08/02/2018 – Οδηγός προγράμματος

Related Posts

Leave a comment